04-02-2005 / 20:30HOPE 4 ASIA - Benefiet voor AziŽ
Artiest(en):Passie Posse , Busy R. , Defeat , MJ , Rivelino , Make Up Your Mind , One-J
Lokatie:Erfgooiers College
Adres:Graaf Wichman 175, Huizen
Website:http://www.onderons16plus.nl/inschrijven.php
Tickets:€ 10 (vvk 8)
Info:Natuurlijk weten we allemaal dat Azie getroffen is door een gruwelijke ramp. Wij gedenken dan ook de familie leden, vrienden, kennissen van de slachtoffers, wij dragen ze op in ons gebed.
De jeugdvereniging OnderOns uit Huizen wil voor de nabestaande en mensen die helemaal niks meer hebben een benefiet concert organiseren in het erfgooiers college te huizen.
In deze school wordt momenteel naast lesgegeven ook wekelijks een dienst gehouden van de baptisten gemeente. Het gebouw heeft een capacitiet van max. 500 mensen (wat we natuurlijk gaan overtreffen).

Met dit benefiet concert willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor christelijke organisaties. De GZB en stichting woord en daad bevinden zich in die gebieden en kunnen het geld goed gebruiken.

Wij willen hierbij om jullie steun vragen. We willen dit concert 4 februari houden. Onze vraag aan jullie is, of jullie deel willen uitmaken van dit project? Willen jullie op het benefiet concert komen zingen voor Azie? Alle opbrengsten die we die avond hebben zullen wij aan de stichting GZB of Woord en Daad geven. Wij hopen dat we op jullie aanwezigheid kunnen rekenen!
Momenteel hebben we een aantal bedrijven bereid gevonden ons te sponsoren, dit is echter niet genoeg om bijvoorbeeld de promotie te betalen. We zijn dus nog op zoek naar sponsoren.
Wil je je opgeven als sponsor? Check http://www.onderons16plus.nl/sponsor.php
Geplaatst door:Busy R.