PP Video's

Hier is 'het Intro van Terug'

Hier is 'Geen blad voor m'n mond'

Hier is '316'

De videoclip van ECHT:

Preview #2 van de videoclip van ECHT:

Preview #1 van de videoclip van ECHT:

De "videoclip" van TIME:

De collab "Samen" (Passie Posse samen met Jefta, Nathan, Sense, Anders, Tiewray en Key)... Alvast een voorproefje van de nieuwe CD "Terug":

De nieuwe videoclip is af... Hier is "Openbaring":

9 Mei was een byzondere avond. Tussen de seculiere punk, rock en metal-bands stond een Holy Hip Hop-crew op 't programma van 'De Grote Prijs van de Bollenstreek'.. Dat kan natuurlijk niemand anders zijn dan de Passie Posse! Voor 'n wat onwennig gitaar-publiek knalden we onze Boodschap de zaal in.
Video 2 en 3 zijn 't optreden, video 1 en 4 een korte impressie van de rest van de avond, fragmenten van de andere bands, soundchecks en jury-commentaar...

Part 1:

Part 2:

Part 3:

Part 4:

Passie Posse doet ook speciale optredens voor jongere kinderen. Hier zijn we te gast bij de "Kids Club Merenwijk" in Leiden. Je ziet (een stukje van) 't nummer "Ben je 5"...

Passie Posse deed mee aan 'n talentenjacht van 'New Talent Academy' in cafe Essepoester in Hilversum... We wonnen de zogenaamde 'wildcard', en mogen dus nog 'n keertje terugkomen!

De clip van "Opgesloten", van onze 1e CD... Dit keer *met* vocals ;-) (zoek op youtube of Google-video voor de karaoke-versie ;-))

Passie Posse live-on-stage op '2 The Streets' in Jongerencentrum Rezet in Zwolle

Busy R. deed op '2 The Streets' ook een DJ-setje om alvast 'n beetje warm te draaien... Drum'n Bass, Breakbeat en Holy Hip Hop... Een korte samenvatting, en daarna de "extra's" van '2 The Streets', stukje van de open-mic en een optreden van een dans/mime-duo...

Passie Posse en DJ Busy R. stonden op het benefiet-concert voor de Tsunami-slachtoffers 'Hope 4 Asia'... In deze video een korte samenvatting van de DJ-set van Busy R.

Passie Posse live-on-stage in "Meet Your eQuals", een interkerkelijk jongerencentrum in Leiden... In deze (oude) video zie je naast FMA ook de voormalige members MCG en Suiker on the mics, en heeft Busy R. nog geen mic en staat 'ie 100% achter de wheels of steel)